You are currently browsing the monthly archive for November 2008.

hari khamis lepas, which is on 6/11/2008, hubby was on leave. So we decided to take our reference letter from klinik kita. patotnye dtg masa weekend tu tp since it was a weekday, usually there wont be too many people in the clinic. so off we go, buat check up sket2 sbb pagi tu, masa subuh, sakit perut ya amat. angin dah terbuku agaknya. senak gile kat kwsn bwh perut n ari2. nk bediri betul pn susah. tp it didnt last long la..for just about an hour camtu. check2, baby smue ok alhamdulillah. wat urine test pun okay, so bukanlah sbb urine infection. doc kasi ubat angin. and hari tu jugak kena cucuk utk kancing gigi.

Di kesempatan hubby tgh cuti on weekdays ni, decided to go to vision college. yang leh scan baby 3D tu. charge die rm60 and die kasi skali CD. dalam CD tu ada gamba2 and video skali. awal2 tu die tanye, dah tau ke gender baby? so mmg tak tau lagi, die pun scan la , die kata ada jalur tgh ke camne ntah, so die kata it’s most probably a girl. ni gambo die scan gender tu. sy tak paham sgt la tapi..

natasha_1

ehe time peknen ni, smue benda la rajin nak buat. cthnya, blaja menjahit la. tibe2 la plak minat nak belaja menjahit. sebelum ni punye la tak suke bab2 menjahit ni. bile citer kt orang, smue mesti cakap. “ni mesti baby girl ni..” 😛 ehe we’ll see, we’ll see..tak kesah la apa2 gender pun, just pray that he/she will come out as a healthy baby and qurratul3ain for us and ad-deen. aameen..

okay, below are some of the pictures and videos..

natasha_4

yg ni, nampak separuh je muka baby dgn tangan die sebelah..org yg scan tu ckp, yg itam2 kt sebelah kiri tu, dinding rahim, die tgh duduk dkt dgn dinding rahim..tu yg tertutup sket tu..ehe nampak cam die tengah gelak2..

natasha_7

natasha_12

yg ni, nampak penuh muka baby..tembam kan?

natasha_16

ni nampak lg jelas mata, hidung n mulut baby..comel je..

natasha_19

tgh gelak kat ape tu baby? 🙂

natasha_21

alololo die tgh senyum 🙂

natasha_22

natasha_23

natasha_24

and ni video baby..

Advertisements

calendar

November 2008
M T W T F S S
« Oct   Mar »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930