You are currently browsing the monthly archive for October 2008.

harini gi klinik kita utk buat pre natal check-up. arini dah masuk minggu yg ke 27 dah alhamdulillah. baby semua sihat alhamdulillah. in fact, doc siap kata, “baby awak ni semangat ni.” ehe mana taknya, ukuran badan semua dah macam 7 bulan and berat die dah 1.2kg 😀 tekejut jugak since semua orang cakap perut kecik, or tak nampak pun perut..ehe alhamdulillah lega dengar, baby is doing very well sebenanya. baby pun active je gerak2 ms scan. ms scan td, die dok tekepit, so tak dpt tau gender dia. baby main nyorok2 😀 position dia masa tu mengadap ke tulang belakang. so muka pun tak nampak..ehe mmg betul2 nk buat suprise ni 🙂

cuma tu la masa doc tanye, dah decide besalin kat mana? huhu kami ni masih rileks2 lg tak decide. since kitorg tak decide lg masa tu, kitorg kena dtg balik ke klinik lg 2 weeks sbb doc nk kasi GL..buat masa ni insyaAllah plannye nk gi ampang puteri je la..hopefully takde ape2 complication n dipermudahkan segala-galanya…Aameen ya Rabbal 3aalameen

calendar

October 2008
M T W T F S S
« Aug   Nov »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031